My Account

¿Qué es VINI?

Una TARGETA VIRTUAL amb màxima seguretat i confidencialitat

 Per mitjà d'este sistema no haurà de facilitar el número de la seua targeta de crèdit ja que el sistema li proporcionarà un número de targeta fictici, tantes vegades com necessite i amb el límit màxim i la data de caducitat que desitge.

Esta targeta "virtual" substituïx a la seua targeta real i podrà utilitzar-la en tots els comerços, inclosos aquells on trobe els logos Mastercard SecureCode i Verified By Visa. D'esta manera podrà mantindre la seua targeta al marge d'internet i els comerços mai veuran les seues dades pel que no podran usar-la de forma indeguda. 

Les targetes virtuals s'emeten per l'import i la data de caducitat que vosté indique i podrà utilitzar-la diverses vegades fins que s'esgote el seu import.


Com funciona?

Sols ha de ser titular d'una targeta de Caixa Ontinyent y del servici CO.net

Pot obtindre targetes virtuals des de l'opció "Crear targeta virtual" del menú de Vini en l'apartat de "Tarjetas" de "CO.net".

Vini li facilitarà online un número de targeta, un codi de seguretat i una data de caducitat amb les quals podrà realitzar la compra. Estes dades seran sempre diferents de les de la seua targeta real.

Podrà consultar la situació en què es troben les seues targetes virtuals, o cancel·lar-les anticipadament, des del mateix menú de Vini en "CO.net".

Quan es realitze el pagament, Vini s'encarregarà de passar el càrrec a la seua targeta de Caixa Ontinyent de la forma habitual.

Tinga en compte que no es pot utilitzar Vini en aquelles compres en què s'haja de presentar posteriorment la targeta.


  • Obtenció immediata.

  • Màxima seguretat.

  • Total confidencialitat.

  • Sense cap cost per a vosté.

T'ajudem?

96 291 91 91
Atenció telefònica
Informació bàsica de protecció de dades de caràcter personal. 
Responsable: Caixa d'Estalvis i Mont de Pietat d'Ontinyent. 
Finalitats:  Resoldre dubtes, sol·licitar informació o comunicar algun possible problema amb els nostres serveis.
Legitimació: Execució d'un contracte en cas de ser client. Tractament necessari per a l'aplicació de mesures precontractuals a petició de la resta d'usuaris.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. 
Drets: Podrà exercitar els seus drets reconeguts en matèria de protecció de dades com s'explica en la informació addicional. 
Informació addicional:  Centre de Privacitat.  

This placeholder prevents its parent from disappearing when emptied
This placeholder prevents its parent from disappearing when emptied