My Account

Caixa Ontinyent crea sinergies que beneficien a les empreses

Finançament

Préstecs  Conveni                   

Denominem Convenis a tots els contractes que subscriu la caixa, bé amb empreses, amb organismes públics o amb col·lectius econòmics, empresarials o personals, per a prestar crèdits, préstecs, serveis, i qualsevol valor afegit que la caixa els puga posar a la seua disposició.

Enfocat a clients i no clients (però que s'hauran de vincular a la Caixa), de la nostra zona d'actuació, i que puguen ser beneficiaris dels contractes que l'entitat tinga subscrits. Podran ser-ho, tant persones físiques com Jurídiques, sota qualsevol forma.

Terminis:

  • Depenent del servei a prestar en cada conveni

Avantatges:

  • Seguretat de tindre les millors condicions del mercat

  • Facilitat de tindre les seues necessitats cobertes per un conveni marc que regule la major part de les seues necessitats amb unes condicions avantatjoses.


Tipus de convenis

Els establits amb organitzacions estatals, autonòmiques, empreses d'àmbit estatal, etc., i destinats a prestar un servei al col·lectiu de clients de la nostra zona d'actuació (ICO, SGR, CEPSA, etc.)

Els establits amb col·lectius de persones relacionades entre si, per índoles de professió, treball, associació, etc. i als quals se'ls prestaran una sèrie de serveis amb unes tarifes que regula el propi conveni (COMERÇ IN, ATEVAL, COEVAL, , etc.)

T'ajudem?

96 291 91 91
Atenció telefònica
Informació bàsica de protecció de dades de caràcter personal. 
Responsable: Caixa d'Estalvis i Mont de Pietat d'Ontinyent. 
Finalitats:  Resoldre dubtes, sol·licitar informació o comunicar algun possible problema amb els nostres serveis.
Legitimació: Execució d'un contracte en cas de ser client. Tractament necessari per a l'aplicació de mesures precontractuals a petició de la resta d'usuaris.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. 
Drets: Podrà exercitar els seus drets reconeguts en matèria de protecció de dades com s'explica en la informació addicional. 
Informació addicional: Centre de Privacitat.  

This placeholder prevents its parent from disappearing when emptied
This placeholder prevents its parent from disappearing when emptied