My Account

Tot és més senzill amb Caixa Ontinyent i Google Pay 

Còmode, ràpid.


Si tens un dispositiu Android les compres amb la teua targeta EURO 6000 de Caixa Ontinyent són ara més còmodes. Perquè amb Google Pay™ podràs pagar en tendes, online i fins i tot en apps sense necessitat de passar la targeta o omplir una i altra vegada la teua informació de pagament.


I segur.


Google Pay™ t’ofereix tot el que necessites per a tramitar les teues compres mantenint les teues dades en un lloc segur, ja que quan realitzes un pagament la informació real de la teua targeta mai es comparteix amb el comerç. En el seu lloc s’utilitza un número xifrat únic.

La teua targeta EURO 6000 de Caixa Ontinyent sempre disponible per pagar de forma còmoda i segura amb Google Pay™

Odoo - Prueba 2 a tres columnas

Paga en tendes

Oblida’t de passar la teua targeta, nomes has d’encendre la pantalla del teu dispositiu i apropar-lo al terminal contactless.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

Paga en webs

Paga fàcilment en milers de webs saltant directament al moment de pagament, sense omplir eterns formularis.

Odoo - Prueba 3 a tres columnas

Paga en apps

Mou-te per la ciutat, demana menjar a domicili o dóna’t eixe capritx que tens pendent amb només premer un botó. Així de senzill.

Cerca algun d’estos símbols a l’hora de pagar. 


                                                  

Google Pay™ esta disponible en tots els dispositius Android (telèfon o smartwatch) amb el sistema operatiu Lollipop (5.0) o superior i amb tecnologia compatible amb NFC.

Les targetes que pots incorporar a Google Pay™ són les targetes VISA i MASTERCARD de Caixa Ontinyent dels segments particulars, empreses i professionals, incloses en els productes Dèbit, Crèdit i Or.

Google Pay™ és una marca registrada de Google Inc.