My Account

Estem d'acord: 

la salut es el primer

Per a tu, la teua salut i la dels teus és el primer. I per a Caser també. 

Per això ens multipliquem per a oferir-te una assegurança que cuide de la teua família tant com ho fas tu.

INTEGRAL


Assegurança de prestació de servicis mèdics i assistència sanitària a través de quadre mèdic concertat, en: medicina primària, especialitats mèdiques, proves de diagnòstic, tractaments, hospitalitzacions, etc.

PRESTIGI


Assegurança de prestació de servicis mèdics i assistència sanitària més reembossament de gastos en el cas de lliure elecció de centres hospitalaris a nivell internacional, dissenyat especialment per a famílies amb fills.

MÈDICA


Assegurança d'assistència sanitària ambulatòria amb copagament en les assistències ambulatòries. Enfocat a cobrir les atencions del servici d'especialistes i de proves diagnòstiques. No inclou hospitalització.

ACTIVA


Assegurança de prestació de servicis mèdics i assistència amb copagament en assistències ambulatòries. Dissenyat per a jóvens amb hàbits saludables i ús esporàdic.

ADAPTA


Asseguraça de prestació de servicis mèdics i assistència a través de quadre mèdic. Ideal per a famílies jóvens amb pares fins als 45 anys i xiquets menuts de fins a 6 anys. Una opció de qualitat per a la teua família.

DENTAL


La assegurança de Salut Dental, Somriure Essencial proporciona a l'assegurat, resident en territori nacional, l'assistència bucodental que procedisca per als tractaments relacionats amb l'especialitat Odonto-estomatología compresos en la descripció de la pòlissa, triant lliurement entre els professionals arreplegats en el quadre Mèdic Nacional d'Odontòlegs. 

T'ajudem?

96 291 91 91
Atenció telefònica
Informació bàsica de protecció de dades de caràcter personal. 
Responsable: Caixa d'Estalvis i Mont de Pietat d'Ontinyent. 
Finalitats:  Resoldre dubtes, sol·licitar informació o comunicar algun possible problema amb els nostres serveis.
Legitimació: Execució d'un contracte en cas de ser client. Tractament necessari per a l'aplicació de mesures precontractuals a petició de la resta d'usuaris.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. 
Drets: Podrà exercitar els seus drets reconeguts en matèria de protecció de dades com s'explica en la informació addicional. 
Informació addicional: Centre de Privacitat.  

This placeholder prevents its parent from disappearing when emptied
This placeholder prevents its parent from disappearing when emptied

Assegurances mediades per Caixa d'Estalvis i Monte de Pietat d'Ontinyent. Operador Banca Seguros Exclusivo de CAJA DE SEGUROS REUNIDOS, Compañía de Seguros y Reaseguros, S.A. –CASER-, amb numero de Registre C0031G46002796. Companya Aseguradora: CAJA DE SEGUROS REUNIDOS, Compañía de Seguros y Reaseguros, S.A. –CASER- CIF: A-28013050. Registre Mercantil de Madrid – Tom 2245 – Foli 179 – Fulla M – 39662 – Avda. de Burgos, 109 – (28050 ) Madrid.