My Account

Notícies

23/05/2022

Caixa Ontinyent renova l'esponsorització de l’orquestra simfònica

L'entitat aportarà, a través de la seua Fundació, 16.000 euros al projecte educatiu musical en el qual participen, cada any, més de 100 alumnes.    

Caixa Ontinyent i Ad libitum han signat la renovació de l'esponsorització de l'Orquestra Simfònica per a 2022, un projecte educatiu musical al qual l'entitat està donant suport des de 2015 i en el qual participen, cada any, més de 100 alumnes de les nostres comarques. 

A través de la Fundació Caixa Ontinyent, l'entitat aportarà 16.000 euros que permetran impulsar accions formatives i culturals de caràcter musical destacant la seua programació de concerts, en els quals participen els seus alumnes i compten amb convidats de prestigi musical. Per a 2022, estan previstos quatre concerts: Sons d’Amèrica, Sóns d’Arpa, Sons de Beethoven i Sons del barroc al segle XXI. 

L'acord ha sigut subscrit pel Director de l'Escola Musical Ad libitum, Lluís Muñoz, i el President de Caixa Ontinyent, José Pla. 

El Director d'Ad Libitum ha manifestat el seu agraïment “per continuar comptant amb Caixa Ontinyent per a aquest projecte formatiu, un trampolí perquè els nostres joves músics puguen dedicar-se de manera professional”. 

Por su parte, el Presidente de Caixa Ontinyent, José Pla, ha destacado “Per part seua, el President de Caixa Ontinyent, José Pla, ha destacat “la ferma aposta per la cultura de la nostra entitat, que es materialitza en el suport a projectes com aquesta orquestra, un projecte formatiu que permet als nostres joves formar-se al costat de grans professionals i que els ofereix una oportunitat de futur”.”. 

Pla, ha recordat a més que Caixa Ontinyent “és l'única caixa d'estalvis de la Comunitat Valenciana, l'única que impulsa aquest tipus d'actuacions a través de la reversió dels seus beneficis en obres socials. I això suposa millorar la qualitat de vida de la nostra gent”.