My Account

Noticies

14/06/2023
Caixa Ontinyent aporta un vehicle elèctric a la Fundació Espurna de Gandia

Caixa Ontinyent aporta un vehicle elèctric a la Fundació Espurna de Gandia

Obra Social de Caixa Ontinyent ha entregat un vehicle elèctric a la Fundació Espurna, entitat de caràcter assistencial, educativa i de promoció laboral per a persones amb capacitats diferents, situada a Gandia. 

El vehicle permetrà el trasllat de persones, usuàries dels diferents recursos que gestiona la Fundació: un Centre d'Atenció Diürna en Programes Formatius de Qualificació Bàsica i un Centre Especial d'Ocupació a Gandia, Habitatges Tutelats a Gandia i Torrent, així com activitats esportives, musicals i artístiques, d'oci i temps lliure.

En l'acte d’entrega del vehicle han estat presents la Presidenta de la Fundació Espurna, Rosario Sabater, el President de Caixa Ontinyent, José Pla, el Responsable d'Obra Social, Roberto Sanz, i el Cap de la zona de la Safor de l'Entitat, Javier Sanchis.  

El President de Caixa Ontinyent, José Pla, ha destacat el paper de Caixa Ontinyent com a motor econòmic i social de les nostres comarques, el gran impuls a través de l'activitat financera i el valor incalculable de la seua obra social. “Som l'única caixa d'estalvis valenciana i l'única entitat financera amb seu central en aquestes comarques, i això es tradueix en actuacions com aquesta, que retornen a la societat els beneficis generats. En definitiva, són els nostres clients, amb la seua confiança, els qui ho van fent possible cada vegada que trien a la nostra Caixa per a les seues operacions”.  


Obra Social de Caixa Ontinyent destinarà 30.000 euros a aquesta actuació, que beneficiarà als 223 usuaris dels recursos i programes de la Fundació Espurna, amb la intenció, segons el President de la Caixa, que “redunde en una millora de la seua qualitat de vida i la dels seus familiars”.

Per part seua, la Presidenta de la Fundació Espurna, Rosario Sabater, ha destacat que aquesta col·laboració contribueix a la seua principal missió i finalitat que és proporcionar als usuaris de la fundació un benestar biopsicosocial i laboral que afavorisca la seua total integració en la societat, i que els permeta desenvolupar un projecte de vida personal satisfactori, ja que treballant i estimulant les seues capacitats s'aconsegueix minimitzar l'efecte de les limitacions, redundant en una millora de la seua qualitat de vida.


Única caixa d’estalvis valenciana

Caixa Ontinyent és l'única entitat financera en la Comunitat Valenciana que reverteix els seus beneficis a la societat en forma d'obres socials, equivalent a la part que altres entitats destinen a retribuir als seus propietaris. Una labor social que permet, d'una banda, millorar la qualitat de vida de les persones, i, per un altre, contribuir a la vertebració de la seua zona i evitar la despoblació.  

En els últims 10 anys, Caixa Ontinyent ha destinat 14 milions d'euros a obres socials. Una activitat singular que, any rere any i des de la seua fundació en 1884, ha anat degotant i aportant recursos i activitats a tot el seu àmbit d'actuació.  

De fet, l'obra social de Caixa Ontinyent disposa de 25 centres en funcionament en 11 localitats, amb 274 llocs de treball directe, desenvolupa anualment prop de 244 activitats, col·labora amb 173 col·lectius i beneficia a 188.000 persones.