My Account

OBRA SOCIAL

El valor incalculable de ser client de
Caixa Ontinyent

Caixa Ontinyent és l'única entitat financera de la Comunitat Valenciana que reverteix els seus beneficis a la societat en forma d'obres socials, equivalent a la part que altres entitats destinarien a retribuir als seus propietaris.

Una tasca social que permet, d'una banda, millorar la qualitat de vida de les persones, i per una altra, contribuir a la vertebració de la seua zona d'actuació i evitar la despoblació.

A través de la seua Obra Social, desenvolupa diversos programes: implantació de centres, edició de publicacions, col·laboració amb col·lectius, gestió de diverses fundacions de caràcter educatiu, i disposa de la seua pròpia Fundació, a través de la qual gestiona un programa d'Educació Financera, el Centre Cultural Caixa Ontinyent i un Mont de Pietat.

 

 
 

el pressupost de l’obra social per al 2019 és d’1,3 milions d’euros

En els últims 10 anys, Caixa Ontinyent ha destinat 15 milions d'euros a obres socials, una activitat singular que, any rere any i des de la seua fundació en 1884, ha anat aportant recursos i realitzant activitats en tot el seu àmbit d'actuació.

La seua Obra social disposa de 25 centres en funcionament en 11 localitats, que permeten 280 llocs de treball directe. En 2021 ha desenvolupat 103 activitats, ha col·laborat amb 83 col·lectius, i ha beneficiat a més de 150.000 persones.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

FUNDACIÓ CAIXA ONTINYENT

Té com a objectiu el desenvolupament d'activitats de l'Obra Social que fomenten la integració social i financera de les persones i de les famílies. La Fundació desenvolupa la seua activitat a través de tres programes: Educació Financera, el Mont de Pietat i el Centre Cultural Caixa Ontinyent.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

IMPLANTACIÓ DE CENTRES

Caixa Ontinyent compta amb 24 centres de diferent índole: assistencial, educativa, sanitària, cultural o esportiva, dels quals es beneficien més de 27.000 persones entre usuaris i les seues famílies, a més de propiciar 275 llocs de treball.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

COL·LABORACIÓ AMB COL·LECTIUS

L'Obra Social de Caixa Ontinyent col·labora amb col·lectius assistencials, culturals, educatius, esportius i mediambientals. Dins de l'àmbit cultural, l'Obra Social patrocina l'Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent i la Coral de Caixa Ontinyent formada en gran part per empleats de l'Entitat.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

PROGRAMA DE PUBLICACIONS

Compost bàsicament per edicions literàries i musicals, té com a finalitat incentivar i fomentar la investigació, recuperació i divulgació del patrimoni cultural del seu territori. El fons editorial de Caixa Ontinyent està compost per 114 publicacions i 49 produccions musicals.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

FUNDACIONS GESTIONADES

A través d'aquest programa, Caixa Ontinyent participa del govern i de l'administració de la Fundació Universitària de la Vall d'Albaida que possibilita dotar de recursos el Campus Universitari que permet ampliar l'oferta formativa a la Vall d'Albaida, i de la *Fundació del Museu del Tèxtil de la CV, que té com a finalitats principals l'estudi, conservació, restauració, investigació, promoció i difusió del patrimoni relacionat amb l'activitat tèxtil.

Odoo - Prueba 1 a tres columnas

MÓN UNIVERSITARI

L’Obra Social de Caixa Ontinyent col·labora amb totes les universitats que tenen presència al seu àmbit d’actuació.

actualitat

A través de l'obra social, Caixa Ontinyent treballa constantment per a millorar la qualitat de vida de les persones. Informa't de l'actualitat de l'Obra Social.

Actualitat

Caixa Ontinyent aporta un vehicle elèctric a la Fundació Espurna de Gandia

Caixa Ontinyent aporta un vehicle elèctric a la Fundació Espurna de Gandia


LLEGIR MÉS
Nou impuls per al programa d'educació financera de Caixa Ontinyent

Nou impuls per al programa d'educació financera de Caixa Ontinyent


LLEGIR MÉS