Govern corporatiu i politica de remuneracions Descarregar app Venda d'entrades

vía t

No esperes en les autopistes

Amb Via T, oblida't de les cues i perd el menor temps per a arribar a la teua destinació.


El mitjà de pagament que a través d'un dispositiu electrònic (VIA T) col·locat en el parabrisa del cotxe permet realitzar el pagament en autopistes espanyoles sense necessitat de detindre's en el peatge.

Vía T

  • És un dispositiu utilitzat per la majoria de les autopistes espanyoles.

  • És un servici ràpid, ja que permet abonar el peatge sense haver de detindre's als peatges, a través de la utilització dels carrils adaptats al VIA T.

  • El titular del dispositiu rebrà un extracte mensual de les operacions realitzades, amb el detall de les dates, import i autopistes utilitzades (consultables a través del servici CO.net) 

  • Permet al client agilitzar els seus pagaments en els peatges.

  • Permet obtindre descomptes de les autopistes per l'ús del peatge.

Informa't a les nostres oficines

¿Com funciona?

Tan senzill com col·locar la targeta en el parabrisa del seu cotxe. D'esta manera, al passar per l'arc de la cabina de peatge un lector detecta el senyal que emet la seua targeta i obri la barrera sense necessitat de parar el seu vehícle. Les operacions realitzades durant el mes amb la Targeta Via T es carreguen directament en el compte associat el dia 1 del mes següent. A més, perquè puga fer un seguiment de la despesa, una vegada al mes li enviarem un extracte amb les operacions realitzades identificades pels trams recorreguts. De la mateixa manera, pot consultar els seus moviments en qualsevol moment a través de la Oficina Internet.

Un mitjà de pagament que a través d'un dispositiu electrònic (VIA T) col·locat en el parabrisa del cotxe permet realitzar el pagament en autopistes espanyoles sense necessitat de detindre's en el peatge.