My Account

Facilita les compres als teus clients

Targetes 

Compra- Fàcil

És un producte de compra amb TARGETA EURO6000 MAESTRO, que permet ajornar les compres realitzades en comerços amb TPV's de la nostra Caixa. 

Ajornament a càrrec dels comerços:

  • Terminis: Fins a 12 mesos.

  • Liquidació: Al Comerç se li cobra la comissió en el moment de l'operació, abonant-se l'import de la venda per diferència.

  • Altres Comissions: En este cas al comerç no se li cobra la comissió per operació.

  • Liquidació al Client: Se li cobra al mes següent a què haja realitzat l'operació, dividint l'import de la compra pel termini triat..


Avantatges per al client:

En el cas de comerços, tindre un servici que permeta als seus clients fraccionar el pagament de les seues compres a un termini determinat, bé pagant ells el cost del finançament, o bé corrent esta a càrrec del client, i així poder competir amb la resta de comerços i grans superfícies que de forma molt habitual oferixen este tipus d'operacions.

En el cas dels nostres clients particulars disposar d'un crèdit quasi immediat en la seua butxaca per a poder finançar-se compres d'una forma senzilla en els comerços amb datàfons de Caixa Ontinyent, i a un preu més barat que el finançament en altres targetes de crèdit.

T'ajudem?

96 291 91 91
Atenció telefònica
Informació bàsica de protecció de dades de caràcter personal. 
Responsable: Caixa d'Estalvis i Mont de Pietat d'Ontinyent. 
Finalitats:  Resoldre dubtes, sol·licitar informació o comunicar algun possible problema amb els nostres serveis.
Legitimació: Execució d'un contracte en cas de ser client. Tractament necessari per a l'aplicació de mesures precontractuals a petició de la resta d'usuaris.
Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. 
Drets: Podrà exercitar els seus drets reconeguts en matèria de protecció de dades com s'explica en la informació addicional. 
Informació addicional: Centre de Privacitat.  

This placeholder prevents its parent from disappearing when emptied
This placeholder prevents its parent from disappearing when emptied