Mi cuenta

Noticias

21/04/2022
L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent presenta la temporada 2020

L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent presenta la temporada 2020

L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent ha presentat la temporada 2020, a la que oferirà 5 concerts junt a directors i musics de gran prestigi internacional. 

La primera fita musical serà el pròxim 14 de març, on Sergio Alapont, un dels directors espanyols amb major projecció internacional en l'actualitat, serà l’encarregat de dirigir l’Orquestra amb un programa format per obres amb aires de dansa espanyola.

Pel que fa al segon concert, que serà el 30 de maig, l’Orquestra i el seu director titular Saül Gómez, presentaran “Pep Botifarra & Pau Chàfer Simfònic”, un espectacle on el cantautor i pianista de la capital de La Costera, integren els instruments de la rondalla amb el piano, el baix electroacústic, la bateria i l’orquestra simfònica.

Ja amb l’estiu com a protagonista, el 18 de juliol, l’Orquestra Simfònica oferirà el seu tercer concert de la temporada, que comptarà amb la participació del trompetista Luis González i la soprano Francesca Calero, amb un repertori que inclourà obres de Bach, Haendel, Scarlatti, Hertel, entre d’altres.

El 24 d'octubre, Xavier Gagnepain dirigirà l’Orquestra en el quart dels concerts, amb un programa íntegrament dedicat a Beethoven, junt amb el violí solista Jacobo Christensen.

La temporada finalitzarà el 19 de desembre, on el director Enric Parreño dirigirà l’Orquestra amb un programa format per obres dels grans musicals com “Los Miserables”, la “West Side Story” de Bernstein, “Chicago” o musicals del cinema com “Grease”.

Les entrades i abonaments podran adquirir-se a la web de Caixa Ontinyent i a Ad Libitum.